Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Jubileumi Városi Diákgála a Művészetek Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. január 30.
ImageAz idei esztendőben is színvonalas művészeti bemutatókkal szórakoztatták a népes közönséget a város középiskolásai a XX. Városi Diákgálán. A jubileumi programon negyvenhárom produkciót tekinthettek meg a résztvevők, melyek között volt néptánc, mazsorett bemutató, akrobatikus tánc, légtánc, szavalat, hangszer-bemutató, emellett közismert kórusművek is felcsendültek.
Tovább...
 
In memoriam Bartyik Mihályné Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. január 30.
ImageMély megrendüléssel értesültünk arról, hogy elhunyt Bartyik Mihályné, az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógia Módszertani Intézmény igazgatója.
Tovább...
 
Női életek ezreit mentheti meg a szűrés, az oltás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. január 30.
ImageSzékesfehérvár is csatlakozott ahhoz a nagyszabású kampányhoz, melyet a XI. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét keretében szerveznek országszerte. A város Önkormányzatának támogatásával tájékoztató programot tartottak a Fehér Palotában, ahol az életmentéshez kulcsfontosságú prevencióról, a HPV elleni védőoltásról és a szűrővizsgálatokról adtak tájékoztatást a szakemberek.
Tovább...
 
Felavatták az egykori polgármester emléktábláját Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. január 30.
Székesfehérvár és Fejér megye tisztségviselőinek, valamint az egykori polgármester leszármazottainak jelenlétében avatták fel dr. Saára Gyula emléktábláját. Pintér Balázs szobrászművész alkotása a Kossuth utcában annak az épületnek a homlokzatára került fel, amely a nagyra becsült városvezető lakóháza volt, és ami jelenleg dédunokájának az ügyvédi irodája.
Tovább...
 
Élete egy állandó áldozat volt a város javára Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. január 27.
A Kossuth utca 8. szám alatti épület homlokzatán kerül elhelyezésre Székesfehérvár egykori polgármesterének, dr. Saára Gyulának az emléktáblája. Az alkotást Pintér Balázs szobrászművész készítette, és dr. Cser-Palkovics András polgármester avatja január 27-én, pénteken 9 órakor. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Program a méhnyakrák megelőzésére a Fehér Palotában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. január 27.
ImageFigyelemfelhívó programmal csatlakozik Székesfehérvár a XI. Európai Méhnyakrák Megelőzési Héthez. Január 27-én, pénteken délután szeretettel várnak minden érdeklődőt a Fehér Palota Üzletközpontba, ahol az életmentéshez kulcsfontosságú prevencióról, a HPV elleni védőoltásról és a szűrővizsgálatokról adnak tájékoztatást a szakemberek.
Tovább...
 
Felvételi nyílt nap lesz szombaton a Kodolányin Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 27.
ImageFelvételi nyílt napot szerveznek a Kodolányi János Főiskola székesfehérvári oktatási helyszínén szombaton. Az érdeklődők az induló alap- és mesterszakokról, illetve a felsőoktatási szakképzésekről szerezhetnek információt. A tájékoztatás a duális képzési formában induló alapszakokra is kiterjed.
Tovább...
 
Várják a jelentkezéseket a Nyugdíjas Ki-Mit-Tud?-ra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 26.
ImageVárják a jelentkezéseket a XXIV. Fejér Megyei Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud?-ra, előadó- és képzőművészeti kategóriákba tartozó műsorokkal és alkotásokkal. A Szabadművelődés Háza minden egyéni és csoportos nevezést szeretettel vár február 10-ig!
Tovább...
 
Szakmai kitüntetésekre várnak jelöléseket Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 26.
ImageAz idei esztendőben két kitüntető szakmai díjra is várja a javaslatokat az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért. A Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjban azok a helyi vállalkozások, cégek részesülhetnek, amelyek tevékenységük során szem előtt tartják a felelősségteljes, etikus piaci magatartást.
Tovább...
 
II. Székesfehérvári Székely Bál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. január 26.
ImageSzínvonalas népzenei műsort, élőzenés produkciókat, hagyományos erdélyi finomságokat és hajnalig tartó mulatságot kínál vendégeinek a „Székesfehérvári Székely Bál – a Kárpát-medencei magyarság ünnepe” című estély, melyet második alkalommal rendeznek meg a megyeszékhelyen.
Tovább...
 
Szülők és gyerekek  elszakadások és visszautak Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. január 26.
ImageVisszatalálunk egymáshoz? annak az előadásnak a címe, amit a Székesfehérvári Waldorf Egyesület szervez január 26-án 17.30 órára a Művészetek Házába. Az előadó pedig nem más, mint a Waldorf-képzés egyik fő szervezője, dr. Vekerdy Tamás pszichológus, író.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12365 - 12375 / 20386